Despre noi

Buna draga Clienta,

Numele meu este Raluca Martinescu, absolventa a Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti, Sectia Moda-Design Vestimentar.

Va prezint cu mare drag site-ul personal, unde veti gasi creatii proprii, foarte originale si inedite, imi place sa spun.

In fiecare luna, pe acest site veti gasi colectii noi, cu diferite teme. De asemenea, toate articolele din colectiile anterioare se vor putea realiza, indiferent de vechimea colectiei. In general, preferam sa nu avem stocuri, tocmai pentru a realiza fiecare articol, la comanda, pe marimea fiecarei cliente.

Durata de executie este de 30-60 zile. In spatele acestui frumos cadru se afla o intreaga echipa, foarte serioasa si profesionista, pornind cu partea de creatie, constructia tiparului, croitorie, relationarea cu potentialii clienti, continuand cu distributia, imaginea, hosting-ul, cat si partenerii comerciali.

Cu o activitate de aproape 11 ani in comentul online, va propun o experienta deosebita, de a incerca macar un articol, care se va crea exact pe marimea dvs, in functie de masurile personale. Pentru o reusita sigura, aruncati o privire la Indicatiile pt masuratori.

Acestea fiind spuse, va doresc:

Shopping placut!